Siirry pääsisältöön

Haastetta pukkaa

Tiia heitti mua haasteella. Tässä ei oo mitään koira-aiheisia kysymyksiä ymmärrettävästi joten ei ehkä oo ihan blogin aiheen mukanen, mutta tehdään nyt silti. Samaan haasteeseen kuului myös kohta "kerro 11 asiaa itsestäsi"-mutta mä skippaan sen suosiolla.


SÄÄNNÖT:
○ Kerro 11 asiaa itsestäsi.
○ Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
○ Keksi 11 uutta kysymystä.
○ Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.

○ Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät.

- Miksi aloitit bloggaamisen?
- Koska musta on kivaa kirjottaa johonkin muistiin kaikkia treenailuja ja tykkään ite lukea koirablogeja, niin ajattelin että bloggaaminen olis kivaa. Palkitsevaa on huomata myös, että meidän blogia joku oikeasti lukee :)

- Jos saisit 500euroa, mitä tekisit?
- Sokalle ostaisin uuden nahkahihan, pompan ja fleecehaalarin :D Sit kans uudet vetovälineet, loput menis varmaan säästöön Piuhan terveystarkkeja/treeni/kisamaksuja varten.

- Mistä tulet iloiseksi?
- Aika monista asioista. Onnistumisista, ja siitä kun yleensä asiat sujuu hyvin oli kyse sitten koirista, hevosista tai kavereista. Mua myös aina ilahduttaa jos joku muistaa mua/meitä jollain tapaa, ja viimeaikoina oon saanu iloita siitä, että Piuhaa on kehuttu ihan mielettömästi :)

- Entä surulliseksi?
- Epäonnistumiset luonnollisesti saa mielen matalaksi. Mulla on myös "huono tapa" tehdä itseni surulliseksi miettimällä muiden kohtaloita. Kuolemat mua surettaa myös aina, ei tarvi olla edes mikään tuttu ihminen/koira/kani/joku muu että se vaikuttaa muhun.

- Onko sinulla lemmikkejä? Jos on, niin mitä?
- 2 koiraa ja kissa

- Jos saisit kuukauden elinaikaa, mitä tekisit?
- Otettaisiin koirien kanssa ilo irti kaikesta, mentäisiin ksiaamaan ja kokeisiin ja tehtäisiin kaikkea hauskaa. Näkisin mun kavereita ja matkustaisin ympäri Suomea ja maailmaa - kävisin Berliinissä toisen kerran!

- Mikä puhelin sinulla on?

iPhone 4

- Mikä on lempi tv-sarjasi?
- NCIS, Glee, kolme miestä ja tyttö, CSI Miami

- Entä elokuvasi?

- Vaikea sanoa :D Suosikkeja on aika monia. Tykkään melkein kaikista disneyn-elokuvista,muita en osaa tähän hätään nimetä :D Harvemmin katon edes elokuvan nimeä jos tv'stä katson.

- Harrastatko jotain? Jos harrastat niin mitä?
- Koirien kanssa agilityä ja tokoa. Koirajuttujen lisäksi ratsastan :-)

- Onko sinulla lävistyksiä? Jos on niin mitä? Jos ei niin haluaisitko? Jos haluaisit niin minkä?

- Ei ole (jos ei normi korviksia lasketa), mutta haluaisin! Oon tosin niin huonolla itsetunnolla varustettu etten varmaan tuu ikinä uskaltamaan. Aikaisemmin oon himoinnut lähinnä kulmaa, mutta tykkään myös snake biteseista ja kieli on myös aika kiva :)

----------------

Samainen haaste tuli myös  mimmulalta :)


1.Mistä koirasi pitää eniten?
- Sokka tykkää ruoasta, köllöttelystä, agilitystä ja jäniksistä! Piuha taas leluista, leikkimisestä ja rälläilystä.

2.Mitä ostit viimeksi koirallesi?
- Ömm, viimeisimmät ostokset on varmaan ryhmiksestä: vinkupallo ja kaninnahka.

3.Mitä harrastat/tai ajjot harrastaa koirasi kanssa?
- Tällä hetkellä tehdään lähinnä tokoa ja agilityä, sekä käydään silloin tällöin mätsäreissä. Sitten kun lumet sulaa niin listaan tulee myös jäljestys ja toivottavasti hakukin :)

 4.Mistä koiran harrastuksesta sinä pidät eniten?
- Agility on varmaan mun oma suosikki.

5.Mikä on koirasi lempilelu?
- Sokan lemppari on varmaan aivan rei'illä oleva skinneez-kettu. Piuhan ehdoton lemppari on taas sen oma pinkkipatukka, etenkin nyt kun siinä on kaninnhaka päällä.

 6.Kuinka usein käyt koirasi kanssa metsälenkillä?
- Kerran pari viikossa.
7.Mikä on sinun lupaus kesälle?
- Tehdään ahkerasti hommia ja kierretään mahdollisimman paljon erilaisissa tapahtumissa, käydään uimassa ja nähdään ihmisiä sekä koiria.

 8.Oletko käynyt koirasi kanssa mätsärissä/mätsäreissä?
- Monta kertaa :)
 
9.Miten koirasi suhtautuu vieraisiin koiriin?
- Sokka suhtautuu joko välinpitämättömästi, rrakastaa tai kiukuttelee. Piuha joko vähän epäluuloisesti tai rrakastaa ja tahtoo leikkiä.
 
10.Tykkääkö koirasi uida?
- Sokka ei tykkää yhtään, Piuhasta en vielä tiedä.. 
11.Mikä on sinun unelmasi?
- Saada molemmat koirat kisa- ja koevalmiiksi, Sokasta jälkivalio (aika utopistinen unelma mutta :D). Tällä hetkellä ykköstoive on, että molemmat pysyy terveinä ja Piuhasta kasvaa kelvollinen pikkubelgi.

-----------

Sitten mun kysymykset:

1. Millainen on erikoisin koira jonka olet tavannut?
2. Mitä treenasit koirasi kanssa viimeksi?
3. Onko sinulla jotakin erikoista haavetta liittyen koiriin? Jos on, niin millainen?
4. Oliko ennen koiran hankintaa selvää, millainen koira taloon tulisi?
5. Erikoisin piirre koirassasi?
6. Entä rasittavin piirre?
7. Onko olemassa jokin koiraharrastus, jota haluaisit kokeilla/harrastaa, mutta et jostain syystä pysty? Jos on, niin mikä laji on kyseessä ja miksei harrastaminen ole mahdollista.
8. Jos olisi mahdollista, mitä piirrettä/osaa/asiaa parantaisit koirassasi?
9. Mikä on inhokkirotusi?
10. Suosikki koiraharrastuvälineesi (tai mikä vaan koiriin liittyvä, hihna, panta, lelu jne)?
11. Mitä muuttaisit itsessäsi koiranomistajana?

Ja haasteen saa niskaansa Erika, Nina, Tuulia, Iinis, Rebecca, Huiskuhäntämme, Aino, Laura, Hanna-Maria, Jenny ja Julia

Kommentit

  1. Berliinissä toisen kerran, ehkä sitte kolmannen ja neljännenki kerran? ;)

    VastaaPoista
  2. Teidät on haastettu!http://oikeitaunelmia.blogspot.fi/2013/02/aikamones-haaste.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jalkapotilaan elämää

Voi, voi tätä elämää Sokan jalka on lähtenyt hienosti parantumaan, kunnes eräänä aamuna tossu lähti lenkillä kahdesti jalasta ja sen vuoksi jalkaa huuhdellessani ja kuivatessani huomasin että ihosta oli lähtenyt kenties kuivaamisen yhteydessä pala irti tikkeineen päivineen. Onneksi se oli aika pintapuolinen pala, mutta altistaahan se siltikin jalkaa pöpöille tavallista enemmän. Mielestäni päästiin aika helpolla haavan kanssa, se parani varsin siististi. Pieni kuvakokoelma toipumisen varrelta: Patologin lausunto tuli leikkausviikon perjantaina (tosi nopeasti kun 14vrk oli arvio). Tuloksena kasvainmuutos, mutta todennäköisesti hyvälaatuinen ja uusiutumis- ja etäpesäkeriski on varsin pieni Patologin lausunto : "Ihomuutos etujalasta: Ekstramedullaarinen plasmasytooma Näytteessä todettiin tiiviisti pakkautuneista kohtalaisen pleomorfisista pyörösoluista koostuva, varsin tarkkarajainen kasvainmuutos. Tuumorisolujen joukossa todetaan varsin suurikokoisia kasvainsoluja, joist

Sokan varvaspäiväkirja #1

Sokan kauan sitten irronnut kynsi päätti tänä vuonna alkaa kasvamaan. Käytiin eläinlääkärissä, kynsi nyrhittiin ja sen alta löytyi epämääräinen kasvu, eli toisin sanoen poistuttiin lekurista luusyöpäepäilyn kera. Kynnessä ei ollut edes verisuonitusta ja se kasvoi haperona ja paksuuntuneena. Saatiin aikaa miettiä, että otetaanko jalasta ensin rtg ja sitten kynnen poisto, vai suoraan poisto. Erinäisten sattumusten vuoksi (pakollisia koirien yökyläilyjä hoitopaikoissa) päästiin vasta nyt useamman viikon jälkeen sitten itse toimenpiteen äärelle. Tänään oli sitten se päivä. Sokalle oli tarkoitus tehdä vähintään osittainen varvasamputaatio, että kynsi saataisiin pois. Vein Sokan aamupäivällä vastaanotolle, se rauhoitettiin ja sitten lähdin itse takaisin töihin. Iltapäivällä menin hakemaan koiraa ja leikkaus oli onneksemme sujunut hyvin! Sokan uloin varpaan luu oli paksuuntunut ja se siis myös viittaa luukasvaimeen, joten tuloksena oli käytännössä koko varpaan amputaatio. Kaikki paksuun

Kovan onnen mäyräkoira

Sairastuvalta hyvää päivää - taas kerran. Alle 5 kuukautta sitten kannoin mäyräkoiraa tassu paketissa ulos, putsasin, kuivasin ja tossutin kerta toisensa jälkeen. Kipulääkettä päivittäin ja pieni pelko takaraivossa tuleeko siitä enää koiraa. No tuli siitä, kunnes koitti syksy ja uusi ongelma. Huomasin Sokan vasemmassa etujalassa kannuskynnen yläpuolella (eli ei se varvasjalka) patin ja päätin seurata tilannetta jonkun aikaa. Kyselin vähän ympäriinsä ja sain ohjeeksi kokeilla tehdä siihen pieni reikä ja puristaa mahdollinen mätä pois. No tein reiän, mutta mätää ei tullut vaan ainoastaan hieman verta. Eli vaihtoehdoiksi jäi joko niin paksu mätä, ettei tule pienestä reiästä ulos tai ettei siellä sisällä oikeasti ole mitään mätää vaan ihan kudosta tms. Patissa oli verisuonia ja sitä arvuuteltiin mm. jostain osumasta tulleeksi. Sokkaa patti ei vaivannut, mutta ronkittaessa se oli selkeästi kipeä. Seurasin tilannetta puolisen toista viikkoa kunnes tänään aamulla varasin sitten eläi